Praktik!

Idag var jag på parktiken som vanligt! Lika kul som alltid men idag har jag fått göra lite annat än det vanliga. Idag fick jag öppna hela kliniken och göra rent allt för Anna var inte där så jag fick ta lite ansvar. Sedan kom Mölle(Marlena) och då fick jag hjälpa till med de olika hästarna som kom in. Det är verkligen kul att vara i Särö för det är så hemtrevligt, litet och mysigt! Och på kvällen fick jag faktiskt raka tre kotor för hästen skulle behandlas så det var lite roligt! Imorgon ska jag få åka med Johan ut för han ska ut på hembesök så det blir intressant!

Nu kan det inte bli bättre än en varm och gosig säng tillsammans med en ännu varmare och gosigare katt! En godispåse och en film! Morden i Midsummer! Kan det bli bättre?


Handledarkurs...

Nu har man äntligen gått handledarkursen! Det kändes som en oändlighet att sitta och lyssna på en kille i tre timmar men nu är det gjort och så jätte farligt var det ändå inte. Han var ändå hyfsat rolig! Men det var ju väldigt tråkigt att vara där helt själv eftersom mamma och pappa redan har gått den med Lina. Som tur var så var det inte bara jag som var själv utan en tjej som jag satt bredvid var också där själv så då kände man sig inte lika mycket ensam. Då kunde i sitta och prata.

Idag har jag varit på praktiken också! Lika kul varje dag men idag blev det till att göra lite mera! Har fått raka en kota och en hovled och har fått tvättat det med hibiscrub (typ bakteriedödande tvätt) och sen spritat efteråt. Imorgon ska jag tillbaka men då är det en kort dag! Så då ska man på bio efteråt i göteborg med Emma. Självklarrt ska man se Breaking Dawn! Det som känns mest spännande denna veckan är nog att Johan frågade om jag ville åka med ut till Vallda Sandö på fredag och avliva en häst! Det låter inte så himla kul men det är intressant och lärorikt!

Nu är det nog dags för sängen igen.

tävla!!!


Man skan inte hålla sig borta!!! Kan ni? Var med och tävla på: http://hastochpownii.myshowroom.se/hv-polo-jws-%E2%99%A5/


Design

Nu har jag äntligen fått en design! Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som ville göra den till mig! Som tur är finns ju super snälla Rebecca Axelsson! Hon har gjort denna designen till mig och det är grymt värt att kika in på hennes bloggar!
Tusen tack Rebecca!!!!

http://rrebs.blogg.se

http://plonningetid.blogg.se


Hemma

Då var man hemma igen efter en mysig praktikdag på Johan Oscarssons veterinärpraktik i Särö. Idag slutade jag dock klockan ett då jag skulle åka ner till Halmstad med mina föräldrar på ett möte... Det var rätt skönt att passa på att ta hästen påvägen hem. Synd bara att hon var så lerig men hon hade väl haft lite kul i hagen och sprungit för igår var de ju inne pågrund av stormen... Jaja nnu är det dags för lite matlagning så kommer det snart en design också!

Shopping

Idag har jag och mamma varit inne i Halmstad och shoppat. Först drog vi in till hästshopen där jag köpte en massa kul. Sedan körde vi vidare till eurostop och skulle gå runt där men vi kom tyvärr bara till JC där vi fastnade bland jeansen.

Hästshopen:
Ljusbrunt träns med pullarnosgrimma av märket globus.
Ljusbruna stigläder av märket chetak.
En lila tjocktröja av märket HV Polo.
Ett par sturmpor av Hv Polo och ett par av kingsland.
Höll nästan på att glömma rengöringssåpan!


JC:
Tre par crocker jeans.
En svart långklänning.
En svart spets blus.
En svart blus.


Sen kunde ju verkligen dagen inte ha blivit bättre när lilla Ella var en riktig pärla! Hon var dock mycket pigg men det var ju lätt att plocka upp henne som tur var.

Nästa?

Plönninge

Nu var man nere i plönninge igen över helgen så man kan mysa lite med sin lilla Ella. Känns som om vi är på väg uppåt igen. Vi har verkligen kommit igång bra och börjat träna på allvar! Nästa år ska vi verkligen ta tag i saker på allvar! Dår är det inbokat 10 tävlingar på lokal och regional så snart är vi ute och i full trimm igen.


Bloggtävling

Jag är med och tävlar om ett scapa schabrak.
VAR MED DU OCKSÅ :D
http://dressyrmupparna.se/ny-bloggtavling-2/16587#respond
http://dressyrmupparna.se/ny-bloggtavling-2/16587#respond
http://dressyrmupparna.se/ny-bloggtavling-2/16587#respond

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0