Tagga

Då taggar man inför spanska nationella nu då.. Det börjar typ 8.25 och så är det läsförståelse i typ 1 timme och sen skrivuppsats 1 timme efter det! Men jag har pluggat en hel del och känner mig ändå rätt förbered så hoppas det går bra!!

Efter provet så ska även vår rapport i Äss-pass in.. Lite smått panik där men vi löser även den. Är nog inte så svårt om vi bara koncentrerar oss ordentligt. Och så avslutar man med fysiklektion och sen slutar jag. Ganska så lugn dag egentligen men nationella hade jag gärna hoppat över..


Titta vad man kan hitta!

Jag, mamma, pappa och Lina satt och kollade på bilder från päronens Jamaica resa i lördags och Gud vad fint det var! Helt sjukt hur fint det var!!

Men efter det så satt jag och mamma och kollade på filmer på Ella men vi hittade även en massa bilder från min hyrponny Grynet samt från min gamla häst Nimbus. Fanns jättemycket roliga och fina bilder och det är först när man ser bilderna som man kommer på hur mycket man saknar honom..


Slut för detta året

Nu är horse show slut för detta året.. Känns knappt som om jag har varit där, det har gått så fort! Haha men var där igår med mamma och första klassen vann Rolf-Göran Bengtsson! Snacka om att det var go stämning i Scandinavium! När flera tusen människor står upp och klappar och jublar! Underbart. Stora rolex kom han sexa i och en amerikanska vann, fast hon var så värd det!

Så hann man shoppa lite också men det är knappt billigt med något längre.. Men lite fick vi med oss hem!



Horse show

Denna helgen blir det bara massa roliga inlägg om hästar tyvärr.. Det är ju ändå horse show! Igår var jag och Klara hemma typ halv ett och jag somna typ halv två! Så är ett vrak idag men det är så det får vara ibland. Är en engångshändelse som sagt.

Var två hoppningar igår, rolex fei 1.55/1.60 cm och en "vanlig" hoppning på 1.50 cm. Svenska Rolf-Göran Bengtsson låg etta i rolex hoppningen länge men en amerikanska gick om honom samt någon mer. Men sjukt kul! Och alla svenskar var verkligen på topp igår och jublet var högt!!

Sen var det extra kul när jag träffade Ellas gamla ägare Sofia där! Visste att hon var där någonstans men det är ändå en hel del med folk där men vi hittad varandra och nästa helg ska vi tydligen tävla på samma tävling! Ska bli super kul så nu får jag träna ordentligt så vi får visa upp vår bästa sida.


No time

Har inte bloggar på jätte länge men har varken haft tid, lust eller ork... Och så har det varit så mycket nationella prov och skit. Och idag kommer mamma och pappa hem så har varit själv hemma i typ 11 dagar så massa där att fixa också.

Men jag lever och har bara inte haft tid. Nu sitter jag i alla fall på skolbussen på väg till skolan och taggar inför svenska nationella, 3 timmars skrivuppsats! Hade läsförståelsen i tisdags och muntligt i engelska igår.. Men bara till att fixa de och sen två lektioner och efter det åker jag och Klara till Göteborg horse show! Ska gå på det ikväll och det ska blir jätte kul!

Ska försöka se om jag hinner/kan blogga mer sen. Wish Me luck today!


Pappa!!!

Idag fyller världens bästa pappa år!! Den firar han genom att steka i Jamica med mamma och massa andra kompisar. Var rätt segt att man inte fick gå upp och sjunga för honom imorse men nu fick jag sjunga en liten del i skype! Haha saknar min pappa idag... Helt ärligt så fick jag en tår i ögat när vi la på.. 
 
 
Älskar dig pappa!!!
 
 

Planering

Sitter och planerar mina veckor framöver med min "hoppcoach" haha det går så bra för oss! På lördag är det dags för hoppning igen!
 
Haha inte ens hoppning vi planerade men ändå.. Vi planerar vår övernattning i stallet som inte verkar gå så bra! Haha antingen tävlar jag eller så är Emma i Halmstad.. Men vi kanske ska göra det typ i mitten av maj eller i början av juni! Haha långtidsplanerarna är i farten!
 
Idag har jag varit så duktig att jag har lagat pannkakor, tvättat, diskat, kört Lina till bussen, pluggat, städat och nu ligger jag i sängen och ska kolla på film. Det är faktiskt ansträngande att bo själv men rätt skönt ändå! Haha saknar faktisk mamma och pappa lite men de har det så bra och de förtjänar sin resa! Nu är det snart helg i alla fall och då ska jag sova och antagligen hitta på lite annat. Jag och Emma hinner nog inte sola imorgon för hon skulle träffa en kompis så vi får fixa det på lördag då. 
 
Nu blir det Grey's Anatomy innan sängdags! 
 
 

Kemi

Hade inställd kemilektion för läraren var på läkarbesök så sitter hemma med kemiuppgifterna nu.. Är så tråkigt och jag fattar inte så mycket men det ska nog gå bra! Haha snart färdig och då ska jag och syrran steka pannkakor! Blir lite så bär päronen inte är hemma. Då blir det pannkakor till middag eller fiskpinnar!!


School tomorrow

Imorgon är det skola igen.. Haha det ska bli skönt faktiskt! Träffa mins darlings igen!!! Nu är true blood avslutat för stunden så väntar på nästa avsnitt nu! Så nu byter bi till grey's anatomy.

På fredag är min plan att sola igen men måste kolla upp det med min solbuddy först. Hoppas hon kan!


Sjuk..

Ligger hemma idag och är sjuk. Pallar inte!! Men jag hoppas och tror att jag är frisk snart.. Ligger i alla fall i sängen och kollar på true blood med katten och halvsover.


Så fail!!

Jag är nog den mest misslyckade personen idag... Vem lyckas gå in i soffan och typ bryter tån? Haha jag orkar inte!! Har så sjukt ont i tån att jag inte ens kan gå! Hur lyckad man? Är det bara jag??

Jag och syrran avnjöt i alla fall en awesome pizza! Skinka, ost och räkor! Så gott!

Nu blir det sängen och kolla klart thrones och sen sova tidigt så jag orkar imorgon!


Laborationsrapport..

Precis skrivit färdigt en laborationsrapport om typ syror och baser.. Det var inte så svårt men rätt segt... Men nu är den typ helt klar!! Tänker faktiskt belöna mig själv med att kolla senaste Game Of Thrones avsnittet! Eller jag ska börja se det i väntan på att jag ch syrran ska baka pizza.. Men det blir lite senare.
 
Sen ska jag nog försöka sova rätt tidigt idag så jag orkar morgondagen också.. Har varit runt 2 sedan i fredags.. Haha det är inte okej men jag har ju varit ledig så då har jag faktisk tagit chansen till att vara uppe lite senare och sova lite mer på morgonen men nu är det slut med det för nu väntar tre dagar i skolan. Men sen är det ju helg igen!
 
 

Sister time

Idag är det sister time! Vi har bara tagit det väldig lugnt idag och det är skönt! Vi har typ varit i stallet så har Lina ridit! Haha de var så duktiga och hoppade tre studs! Resten av dagen ska vi typ slappa och sen ska vi göra pizza ikväll.


Resultatet

Resultatet? Jag är grönhårig... Haha nej det blev sjukt bra! Är typ chockad över att jag lyckades så bra! Haha är riktigt nöjd!
 
 
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på film. Blir Linas kvällsbok! Imorgon är jag också ledig så det är skönt! Men imorgon blir det även en del plugg... Har inte fått gjort något idag så imorgon bli det nog gjort lite åtminstonde!
 

Färgar håret..

Har fått för mig att färga håret idag av någon dum anledning! Utväxten var ful och jag var trött på den så nu försvinner den, om allt går som jag vill då.. Gör det helt själv och det har jag aldrig gjort men jag har fått färg i hela håret och det ser bra ut. Så nu ska den tvättas ut om 10 minuter! La bara i en blond färg så jag får det lite ljusare och utväxten försvinner så jag hoppas det blir bra för jag vill inte gå grönhårig! Haha värsta tänkbara!
 
Visar fint resultat sen!
 
Utväxten är bra mycket mer än detta men typ... Kanske inte så snyggt?
 
 

Längat

Så skönt att vara ledig idag! Sov till typ halv tolv eller något och det var väldigt nödvändigt! Haha är man trött så är man.. Men gjorde allt mitt plugg igår så behöver inte plugga idag och det är bra. Sen är jag ledig imorgon också men då blir det att plugga på mitt svenska tal så man kommer någonstans. Har typ fyra tuffa veckor framför mig nu.. V.17-V.20 är jobbiga med bara massa nationella och kursprov. Och som om det inte räckte så ska vi ha massa inlämningar också! Men snart är det sommar och då kan man vara lite ledig!
 
Och om en vecka är det Göteborg Horse Show! Ligger typ två månader senare än alla andra år i år och det var jobbigt! Haha men i år ska jag gå två dagar. Torsdag kväll med Klara och hela dagen på söndag med mamma. Fast på em på söndag är jag själv.. Haha aldrig varit på det själv och det känns lite tråkigt men det blir nog bra! Stora finalen går så då tänker man bara på det ändå.
 
 

Färdig!

Äntligen klar med spanskaplugget! Har inställd svenska imorgon och eget arbete på matten så bad om hemstudier i spanskan så behöver jag inte släpa mig till skolan imorgon klockan 8 för 1 lektion på typ 1 timme.. Så nu har jag gjort färdigt morgondagens spanska så nu går vi på lite svenska! Ska göra ett tal om framtiden.. Blä!! Matten ligger jag i fas med så den skiter vi i för tillfället! Den kan vi jobba med en annan dag. 
 
Sen ska jag sova rätt tidigt idag för jag är så trött och har fruktansvärt ont i ryggen.. Emmas säng var inte den skönaste plus att jag grävde ur en box igår så då tog ryggen stryk! Så en film, popcorn och en katt så blir jag nöjd och glad!
 

The love of my life!

Så sjukt fin idag på ridningen och gjorde verkligen allt rätt! Eller aa nästan allt.. Hon var lite seg idag så hon tog ett tag att vakna upp... Men vi hoppade våran bana på 1 meter och hon skötte sig fint. Så inför tävlingen känns allt jättebra så nu blir det två banhoppnings tillfällen till. Ska försöka åka iväg till Sara Samuelsson och träna inne en gång innan tävlingen men vi får se vad vi hinner.
 

 
 
Emma var så snäll och fotade lite åt mig också! Haha och jag ser alltid så dum ut på hoppbilder men titta inte på mitt face för då förstörs hela bilden!
 

Oups!

 Haha mitt inlägg igår var bara katastrof! Haha försökte blogga från mobilen men appen funkade inte och så försökte jag göra det på något annat vis men de funkade inte heller så det blev bara en rubrik! Men kvällen var ung och vi hade jätte kul igår kväll! 
 
Nu är jag hemma och ska snart ner till stallet och träna hoppbana med Emma. Så hur trött som helst ger jag mig av igen...
 

Det bästa

Ikväll ska jag och Emma på fest så håller på att gör mig lite iordning nu så jag bli klar snart. Känns omöjigt just nu! Haha nej men det går nog!
 
Dagens ridning var barbacka. Gick rätt bra och Ella var lugn och försökte inte bocka av varken mig eller Emma! Sen var vi uppe och klättrade lite i skogen men det var sjukt halt!
 
Vi avslutade med jorden runt! Har aldrig gjort det på Ella så det var första gången och två försök behövdes och sen kom jag runt! Man ska typ snurra 360 grader på hästen rygg... En gång trillade jag ner men som tur var så var det framåt..
 
 
Jag har massa pälsglans på hela Ella så man bara glider av hur enkelt som helst så jag skyller på det!
 

Nu laddar vi!

Nu har jag äntligen kommit igång efter vintern med tävlingar med Ella. Nu är det inget på två veckor och i Maj är det tre tävlingar! Två dressyr och en hoppning. 
 
Första går i Ale och det är hoppning, 1 meter. 5/5
Andra går i Hermanstorp, LB:0 12/5
Tredje går i Billdal, LC:1 25/5
 
Så nu är det ännu mer hårdträning som gäller! Banhoppning blir det imorgon så ska Emam fota så får vi se hur det ser ut. Då blir det 1 meter hoppning rakt igenom. Sen blir det dressyr träning stenhårt på LB:0 tills den är klar och sen vänder vi om till lite lättare LC:1. Egentligen skulle det varit hoppning då också men dressyren låg närmare och på en bättre tid så lika bra att köra på det då.
 
Nu blir det stallet och rida ut en sväng med Emma.
 

Bilder

Nu har jag fått in alla bilder ifrån tävlingen i datorn! 
 




 

8 mile

Tips! Se 8 mile! Eller kanske bara jag som tycker att den filmen är sjukt bra? Haha eminem och rapp är en bra blandning i denna filmen!

Imorgon är det sista dagen i skolan och sen är det helg. Efter skolan imorgon ska jag även träffa Emma så ska vi sola lite. Min färg börjar försvinna nu men det var ju ca 2 veckor sen nu så kanske inte så konstigt då.. Men imorgon fyller i på linjen!


Happy B-day!

Idag är det Ellas födelsedag! Den firades genom ett grymt hopp pass! Hon var så sjukt bra på ridningen och hoppade på massor! Tränade lite kombination, oxrar och lite svängar. Efter passet var Ella helt genomsvett.. Stackarn! Inte lätt att vara häst, men jag tror hon tyckte det var okej för hon var väldigt glad! Sen blev det massor av mat till henne men mest mat till mig och Emma!
 
Emma stannade och köpte en Frödinge Kladdkaka så när vi var färdiga i stallet satte vi oss ute i solen och åt kladdkaka. Oj vad vi skrattade idag! Så skönt att vara i stallet från typ 15-19 och bara slösa bort tid på det jag tycker om! Helt undebart!
 
 
Grattis till finaste hästen!

Livskunskapsdag

Idag är det livskunskapsdag i skolan. Så direkt på morgonen har vi föreläsning om självkänsla. Efter det ska vi få lyssna till lite olika människor som har haft något jobbigt som de kommit ur. Typ droger och kriminalitet. Ska bli rätt spännande faktiskt och jag hoppar gärna över lektioner!


Tack!

Man anstränger sig så sjukt mycket att hålla henne ren och snygg! Vårbadades i lördag och på kvällen borstades hon med pälsglans. Hela pälsen var len och hon typ "lös". hon var jätte snygg!

Nej igår när jag kom ner till stallet hade hon rullat sig.. Eller hon rullade sig i 5 minuter när jag precis kom dit! Inte schyst att lägga sig i det lerigaste i h se ut såhär sen..


Skolan slut

Nu är skolan slut igen! Första dagen har gått hur segt som helst vilket var så skönt för jag är helt slut.. Inatt blir det nog att sova tidigt. Men mina planer brukar inte fungera så vi får se.. Direkt när jag kommer hem blir det stallet och promenera lite med Ella! Hon har bog lite träningsvärk sen igår så hon kan behöva gå lite..


Då var det slut på det roliga..

Hur trött som helst har jag nu dragit mig upp och är på väg till skolan.. Nu var verkligen det roliga slut! Skola igen.. Men ska bli kul att träffa alla igen så det är något att se fram emot! Men jag är så sjukt trött idag så känner mig som en vandrande sengångare! Haha somna ändå rätt tidigt igår men kom typ inte upp imorse.

Kanske ska börja med kaffe?? Nej usch då går jag hellre trött..


Tävlingsresultat!

Nu är jag efter en lång och kall dag i Våxtorp äntligen hemma igen! Upp tidigt som tusan imorse.. Ca 05.15 och åkte till stallet ca 05.45. Ella fixades iordning och 06.30 åkte vi ifrån stallet. Inte en minut sent eller tidigt, precis enligt planering!
 
Så tog det väl ca 2 timmar ner. Väl nere fick Ella gå in i "sin" box som hon skulle ha under dagen. Hon blir så jobbig att rida om hon inte får kissat innan och det kan hon typ bara göra i en box! Haha det är sjukt jobbigt så det fick bli så.
 
Var en ganska så stor tävling så tre program gick samtidigt. Allt från LB, LA till MSV. Så tre banor öppna samtidigt med mellan 20-30 starter i varje. Alla red fram på samma yta som var sjukt stor men snacka om trångt! Men det gick ändå riktigt bra att rida så. Många som red fram samtidigt som mig red i svårare klasser och därför bra mycket bättre men man fick så mycket inspiration till att rida bättre då!
 
Första programet, LB:2.

Startade LB:2 klockan 10.26 så en ganska så bra tid. På framridningen var hon till en början rätt tråkig och ville inte men det var jag som satt där som en stel pinne. Hur nervös som helst! Slutade med att jag högt fick säga till mig själv "Emelie, skärp dig du kan rida!" Efter det så red vi på och då kan vi snacka snygg häst! Aldrig att hon har varit så duktig på en framridning, eller hemma i paddock.. Haha nej men hon hade mycket energi och jobbade på jättebra! Så tränade mycket övergångar för att få henne uppmärksam.
 
Inne på banan sen som reds ute var hon först rätt rädd då hon var helt själv där och det blåste. Sen låg det typ plåttak bredvid banan som hon tyckte var rätt äckligt så lite tittig. Men vi körde på och hon var nästintill lika fin som på framridningen. Första halten tog hon något steg åt sidan och i vissa lägningar bröt hon av tidigt men det var helt mitt fel! Sen blev hon rädd för plåtarna i ena galoppfattningen så då drog hon iväg en bit men annars var hon super fin! Slutade på 60% vilket är superbra! De var rätt hårda domare.. Men den känslan vi hade i LB:2 är den bästa någonsin!
 
Andra programet, LB:3
 
Det andra programet rev vi 14:30 så då fick Ella stå i sin box och vi fick käkat lunch. Men nu hade det börjat hagla/snöa/regan och blåsa massa så det var svinkallt! Men när vi väl började rida fram så slutade det. Samma framridning nu och det gick också hur bra som helst! Hon trampade på jättebra och lyssnade super fint! Nästan ännu bättre än första framridningen. Tränade också massa övergångar.
 
Banan var nu inomhus och hon är lite tittig inne. Då var hon helt själv i ett ridhus och det var en läktare inbyggd i väggen som var lite äcklig samt domarbordet. Men även här trampade hon bra till en början men hon blev fort trött och orken räckte inte. Försökte pressa på henne lite till men hon orkade inte så vi red bara igenom programet utan några direkta krav. Hon bröt av alldeles för tidigt och fick en del avbrott, sprang in i galoppen och tappade formen. Men räcker inte kraften så gör den inte det! Känslan på framridningen var super och ridningen var OK! Första gången jag tävlade det programet också.. Slutade på 50% vilket är helt OK för dagen.
 
Ella har skött sig så bra så det har varit en super kul dag! Var hemma i stallet igen runt 17.30. Tips till nästa gång? Rid endast ett program tills hon har orken! Mamma tog även lite bilder men har inte hunnit lägga in de ännu, de kommer!
 
Men jag kan gott säga att detta var bästa ridpasset någonsin och även bästa känslan på tävling! 2013 kommer helt klart bli ett bra år!
 

And we are in our way!

Nu är vi på väg mot Laholm och tävling! Är super taggad och har typ inte sovit så bra inatt.. Haha lite för nervös tjej här! Men nu är allt inpackat och Ella står nöjt i sin transport och käkar.

Nästa stopp---> Björbäcks ryttarförening


Tror jag är klar nu

Okej nu tror jag faktiskt jag är klar! Hoppas det..
 
Detta ska fixas:
*Knoppa Ella---> CHECK
*Packa transporten---> CHECK
*Ladda alla kameror--->CHECK
*Bädda sängen---> CHECK
*Duscha, raka benen!!---> CHECK
*Platta håret---> CHECK
*Träna på programmen ---> CHECK
*Köpa godis och glass ---> CHECK! Vart ingen glass men godis!
*Slappna av!!!---> CHECK
 
Jo men jag känner mig ganska redo! Nu ska jag slappna av på mitt egna vis! I sängen med godis, en katt och The Wizard Of Oz. Kan inte bli bättre än såhär kan jag lova!
 
Blöt häst som nu är mycket fin och ren! Haha stackarn.. Men nu luktar hon gott!
 

Packar, packar och förbereder

Nu är jag i full fart med att packa och förbereda inför imorgon. Var en hel del att göra! Har varit i stallet sen 13 och fixat massa och är nu hemma för middag, sen blir det tillbaka igen..

Detta ska fixas:
*Knoppa Ella
*Packa transporten
*Ladda alla kameror
*Bädda sängen
*Duscha, raka benen!!
*Platta håret
*Träna på programmen
*Köpa godis och glass
*Slappna av!!!

Har säkert missat något också.. Men Ella är färdig duschad så hon ska nu bara snyggas till. Jag ser ut som ett vrak men skit samma. Det löser vi sen!


Okej.. Tror jag börjar bli galen!

Okej jag tror helt seriöst att något är fel på mig! Ligger just nu i sängen och försöker tyda min dröm i natt! Haha vem gör det? Jo tydligen jag.. Är jag galen eller? Haha tycker ni det så får ni väl tycka det (jag själv tycker det). 
 
I alla fall så drömde jag om massa hundar. Har ingen som helst aning varför men det gjorde jag. Och enligt denna sida: sjundesinnet symboliserar det våra omedvetna instinkter. "Drömhunden" visar oss antingen fientlighet eller tillgivenhet. Har man en trofast hund i sällskapet så är man i harmoni med sig själv. Går hunden till anfall mot en tyder det på inre balans, och det skulle inte skada med en smula självrannskan. 
 
Okej så det låter ju bra! I min dröm var hundarna både snälla.. Och lite elaka! Okej inte så lätt att tyda...
 
Och så var det ju snöstorm också! Det betyder, enligt samma sida:
 
Snön är symbolen för ensamhet, renhet, kyskhet. Den kan tyda på en inre förtvivlan, en själslig hunger. Strålar solen över ett snötäckt landskap betyder det att en dröm går i uppfyllelse. Hamnar du däremot mitt i en rykande snöstorm kan det tyda på en hotande fara.
 
Okej jag befann mig i en rykande snöstorm.. Befinner jag mig i en hotande fara?? 
 
Helt ärligt? Haha nej jag ger upp! Sant eller falskt?
 
 
 

Stan

Nu ahr jag precis varit i stan med Alice. Vi var inne i Kungsbacka och tog en fika och shoppade lite. Himla mysigt att bara komma ut och hitta på något! Efter det så åkte jag med Alice en stund hem innan mamma hämtade mig. Så ni sitter vi och fikar lite innan maten. 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det riktigt lugnt! Kan behövas inför tävlingen på söndag.. Så blir lite HIMYM idag igen!
 
 
 
 
 

Marathon!

Nu har jag lagt mig i sängen och har How I Met Your Mother marathon. Skulle haft det igår kväll/natt men då slutade internet att fungera.. Så nu kör vi idag igen!
 
Imorgon blir det tidigt stall. Ella ska hoppas lite och Ramona ska vi hitta på något kul med. Sen drar jag och Alice in till Göteborg och fikar/shoppar lite. Ska bli skönt att hitta på något också och inte bara vara i stallet eller vara hemma och sova.. Så tidig morgon, 9 ska jag vara i stallet! Usch.. Kom och hjälp mig? 
Snygga fjortis läppar mna kan ha då! nej men mina läppar är så sjukt torra och jag tål typ inte torra läppar så tjocka lager med idomin nu!
 
 

Gick ju inte som planerat

Min plan funkade inte någonstans.. Internet la av vid typ 12 så jag kunde ju inte se mera HIMYM... Nej det var ju inte kul att dygna då heller så jag somnade faktiskt. Och inte var jag uppe och joggade imorse! Det var för jobbigt! Haha nej jag gick upp nu och åker till stallet istället. Usch kan inte saker bara fungera...


Tränar på bästa sätt

Kan man inte komme iväg till gymmet får man väl träna på något annat vis! 
Ligger i sängen och kollar på How I Met Your Mother och tränar med mina otroligt lätta vikter! hela 2 kilo ligger de på.. Men om man gör många reps så blir det ju bra! Haha imorgon hade jag nog tänkt gå ut och jogga innan stallet men vi får se. Planen är då runt 7/8 på morgonen.. Någon som verkligen tror jag fixar? Jag tror inte jaag fixar!
 

Off we go

Nu har jag precis vaknat och ska åka ner till stallet. Idag har jag två hästar att rida igen.. Ella ska ridas dressyr på och Ramona får vi väl hitta på något kul med! Fick också bokat en dagsuppstallning nere på tävlingsplatsen på söndag. Annars hade Ella fått stå i transporten i typ 3 timmar... Hade inte varit snällt.. 
 
I em blir det till att sola lite igen. Var så sjukt varmt och slönt att sitta på altanen! Okej visst jag blev inte brun men det var skönt och det kändes åtminstonde som vår! Var precis det jag behövde nu. Så blir väl lite sol och att kolla på How I met your mother. 

Detta är helt normalt!

Nu är jag och mamma ute och åker transport utan häst. Vår transport brukar låsa sitt ena däck så nu prövar vi och ser vad som händer och det låste sig inte! Så nu är vi ute och åker transport i alla fall. Helt normalt!


Solar

Sitter nu och solar. Skulle ha varit och solat med Emma i fredags men hon har varit sjuk så vi har skjutit på det. Men nu sitter jag faktiskt ute i riktiga solen och "steker" lite. Haha så mycket färg jag kommer få! Men lite i ansiktet hoppas jag så man inte behöver känna sig så sjukt blek när Klara och Josephine kommer hem.. Klara från Kenya och Josephine från Italien.

Men snart kommer sommaren och då gäller solen hela dagarna!


Typ godmorgon eller något..

Så skönt att kunna sova tills nu och inte behöva känna att man måste göra massa idag. Idag ska jag bara iväg till stallet och ta hand om mina två hästar. Fast idag ska bara Ramona ridas då Paula ska rida Ella. Hon gick ett tufft dressyrpass igår så då skulle hon skrittas ut idag. 
 
Sen har ju mitt gymkort gått ut och jag måste verkligen fixa ett nytt så det hade varit bra att gör aidag men vi får se. Blir säkert så att jag får fixat det imorgon. Nu får jag väl nöja mig med att jogga, powerwalka och rida. Men lite muskler ska man väl ändå ha eller? Haha jaja det löser sig. Klipptid skulle fixas också och det gick sådär.. Men snart så! Och färga om håret hade varit utmärkt att göra nu också.. 
 
Värst vad mycket jag skulle fixa på detta lovet då.. Skönt att jag inte jobbar i alla fall.. Då hade jag aldrig fått gjort det jag velat. Nu drar jag till stallet efter att denna sötnosen väckte mig för jag tydligen tog för mycket plats i sängen... Bortskämd katt kanske?
 

Feeling sexy!

Kände mig sjukt snygg när jag skulle till stallet idag! Bruna ridbyxor och orange väst. Invigde vården lite.. Ella skötte sig helt okej idag, var rätt seg men hon jobbade på!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att åka hem till Emma och prata lite med hemma. Var ett tag sedan jag träffade henne så nu är det dags! Vart inget sola för oss idag då Emma är lite sjuk.. Så bli fram i veckan istället. Men jag har fortfarande lite färg kvar!


I want!

Satt och kikade på lite klänningar på Nelly.com och blev helt kär! Haha de klänningar jag hittade var väldigt olika varandra men de var alla snygga på sina sätt!
 
Jäkligt snygg och kostar 90 kronor..
 
Jäkligt söt men lite annorlunda.. Min stil? Vet inte.. Kostar 149 kronor.
 
Denna är lätt den sötaste! Den kommer bli väldigt kort på mig men med ett par short under så! Kostar 150 kronor.
 
Var ju inte direkt dyra så nu ska jag bara bestämma mig.
 
 

RSS 2.0