Svettig vecka asså!

Man ska inte klaga på vädret och värmen men helt seriöst? Stackars Ella har varit svettig av att gå i hagen och då har hon stått stilla.. Och då ska man rida på det också! Och det har jag gjort och det har gått mer än super! Hon har varit jättefin och duktig och har svettats som bara en. Tillochmed så det började skumma vid sadelgjorden, vid tyglarna (på halsen) och mellan bakbenen.. När det börjar bli så efter tjugo minuters ridning börjar det bli för varmt.. Men men nu får vi se vad som händer imorgon.. Vi skulle behöva hoppa så vi får hoppat innan tävlingen på måndag. Ska bli så spännnade!

Nu ska iallafall jag och Emma, kanske Kimmy också, ut och gå i det fina vädret och sen blir det chockladpudding och massa gottigt för vi tänkte dygna idag. Någon gång måste man ju det!


Pappi!

Då var pappa borta igen.. Nu ska han till USA i typ 1 månad och bara götta sig.. Nej men han och min farbror ska köra route 66 fast omvänd. Så vi var uppe imorse och körde han till flygplatsen, så flyger han upp till stockholm och så åker de imorgon. Är sjukt avundsjuk på de men tycker faktiskt att min pappa förtjänar det! Han gör så himla mycket för mig och min syster och är alldtig världens bästa pappa så han förtjänar att uppfylla en dröm.

Efter vi lämnade av pappa åkte jag och mamma till gamla/nya stallet och var på stallmöte. Så lite nyheter inför sommaren och sånt. Så nu har Ella fått sig en kompis, Dirac. De var ihop på sommarbete förra året och de fungerar riktigt bra ihop så hoppas att de kan göra det iår igen. Men det tror jag!

Sen har jag och mamma bara legat på altanen och solat sen typ 3. Så nu kanske man har fått lite färg? Kan ju alltid hoppas då jag låg där och typ sov.. Men det var skönt.

Så ska vi dra ut på en promenad ikväll och bara mysa hon och jag. Drar nämligen tillbaka till skolan imorgon igen.


Helt okej dag liksom! Åh det var ju tvunget att vara Ben and Jerry´s cookie dough.


Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat en regional som vi ska åka på! Detta sker den 7/7 i ale-jennylund. Det är 1.00 meter hoppning utan omhoppning på grus så det känns bra. Är riktigt taggad! Tänkte nog rida ner till skolan och hoppa bana på 1 meter där och hindrerna står kvar. Hade varit kul att göra iallafall. Men vi får se! Är iallafall sjukt taggad nu!

Tävlingsterminen ser iallafall ut såhär än så länge:
10/6 Varberg, 90 A/A gräs
16/6 Stallet hemma 80 clear round grus
17/7 Gråbo Dressyr LC:1
7/7 Ale-jennylund 1.00 Avdelning B grus

Sen kommer det massa clear rounder i sommar som vi ska åka på. Blir nog mest 1.00 hoppningar och kanske någon 110 om hon klarar. Sen tar vi tag i 105, 110 till hösten och tävlar som bara den! Tror nog aldrig att jag har varit såhär taggad på något!


Gammal bild från en clear round i sommras.


You are one in a million!

Red lite dressyr på fina Ella idag och det gick riktigt bra! Hade lite problem i galoppen längst ner på kortsidan för där är det läskigt så lite sparkar blev det där.. Men annars gick det riktigt bra! Över förväntan igen! Kanske inte den piggaste hästen idag men hon höll igång i galoppen tills jag saktade av och så brukar det inte riktigt vara.. Men hon har nog fortfarande lite träningsvärk sen i söndags..

Imorgon blir det lite hoppning igen och sen får hon vila torsdag. Fredag och lördag rider Kimmy henne och sen får hon vila på söndag igen. Sen är det inte många veckor kvar innan hon åker hem igen!


You are one in a million Cindyrella! <3


Cindyrella <3

Världens mest älskade häst! Ja så är det, jag har världens bästa häst! Kan inte förklara hur mycket jag älskar Ella. Men igår så var vi iallafall nere på skolan och hoppade bana i paddocken. Ella har aldrig varit där nere, det blåste typ halvt storm, vi var själva och hon hade inte hoppat på typ 1 månad. Så kan ju säga att jag var lite smått nervös för hur detta skulle gå men det gick faktiskt över förväntan! Hoppade bana på hinder upp mot 70 cm och sen några gånger på en kombination på 95 cm. Trodde inte det skulle gå så bra så är riktigt nöjd! PLUS! Vi gjorde tre galoppombytten. Det brukar inte hända.




Var extra kul när man kom upp till stallet idag och skulle släppa ut Ella och en tjej ger en massa komplimanger om Ella. Blir så himla glad när folk säger massa positiva saker om henne för det enda jag kan se är att hon är fin och bäst och passar mig. Jag vet liksom inte så mycket exakt hur hästen ska se ut och bla bla bla. Därför är det så kul när någon bara ger en massa komplimanger om att hon är jättefin och fint steg och massa. Det gjorde verkligen min dag!


dålig uppdatering igen..

Har varit superdålig med uppdateringen nu men har avrit så mycket.. Kom ju hem från Istanbul i söndags och åkte ner till skolan på måndagen.. Men mamma fick komma och hämta mig lika fort. Hade så ont i magen så ville bara hem. Så på onsdag fick vi åka till vårdcentralen och ta prover så vi fick veta vad det var men de sa inte så mycket. Fick tabletter som jag skulle äta varje dag men de skulle ju inte hjälpa försen efter ett par dagar..

Så på kvällen fick jag jätteont igen så satt och skakade så vi fick åka till Kungsbacka sjukhus istället.. Då kom de fram till att det troligtvis var Magkatarr. Och det kanske inte är så konstigt om man tänker på allt som ska fixas nu inför sömmaren med all stress och skit.. Så fick brustabletter som jag ska ta vid behov och fortsätta äta de andra tabletterna i 28 dagar.. Så riktig kur för mig nu!!

Så imorse vaknade jag halv fem! Skitkul när det är helg och vakna halv fem för att man hade ont i magen och inte kunde somna om.. Så upp och dricka brustabletten och äta yoghurt.. Sen sov man kanske lite men inte mycket.. Men men ska ju inte direkt göra något..

Men har faktiskt varit duktig och städat huset hemma bara för att göra något och sen ska jag ut och gå med hunden hade jag tänkt så man får lite luft. Sen imorgon drar man iväg till gamla/nya stallet och kollar på deras programridning och bara umgås lite. Sen ska man försöka palla sig iväg till skolan på måndag igen.. Inte varit där på 1,5 vecka då.. Men men det blir nog bra! Får väl varna läraren att om jag får ont i magen måste jag lägga migner på ett bord..

Vad tror ni de säger då?

image description
Saknar min sötnos!!!!


RSS 2.0