Nationella..

Första dagen i skolan för denna veckan då! Ella verkar ha blivit lite bättre iallafall men hon dricker dåligt fortfarande.. Vi får ha koll idag och imorgon också sådär vi se..

Somnade rätt tidigt igår för kunna ta Igen lite sömn sen förra natten och lite piggare är man men inte mycket alls. Har försökt plugga så mycket jag har kunnat men det har ju blivit lite ryckigt bär Ella ska ut och gå så tätt.. Men jag är väl ganska förberedd ändå! Sen får det gå som det går!

Planen: sitt all tid och tänk! Gå igenom allt typ 500 gånger så man inte gjort massa slarvfel. Så hoppas vi det ute är så svårt prov och att jag har vaknat lite till innan provet börjar.


Upprepad behandling.. Igen!

Så nu har vi gjort tre sondbehandlingar på 15 timmar så nu måste det verkligen bli bättre! Var i stallet varannan timme inatt och gick med henne så man är ju lite trött.. Imorse vid sex var vi nere igen och hon var ännu inte bättre så han fick komma ut igen. Men denna gången fick hon både sondbehandling och dropp. Tydligen tog hon vätska från blodet så då fick han sätta in ett dropp också.

Blev en hel del med näsblod också utav att ha slangen i näsan så fick ju skura halva stallet efter behandlingen också, nej inte alla jobbigt när man knappt sovit! Var en jäkla tur nationella var inställd idag för det hade aldrig funkat! Varken att kunna lämna henne eller att jag skulle orka och förstå det jag hade sagt. Så inatt blir det till att sova vid 20 om man ska orka skriftliga imorgon!

Nu blir det att vila lite och käka lunch och sen tillbaka och gå med henne igen. 

 

Tur mamma var hemma och var en ängel som körde och gick med oss hela natten! Hade blivit jobbigt om inte hon var hemma!


Trött..

Usch vad jag är trött!! Veterinären fick komma ut igår kväll vid halv tolv och gav henne en sondbehandling till.. Så sen tolv har man varit i stallet varannan timme och gått med Ella i 15 minuter.. Så nu är vi på väg ner igen.

Det känns att man inte har sovit så mycket för man orkar knappt hålla uppe huvudet längre.. Så nu hoppas vi att hon har vaknat till liv igen i magen för annars får han komma ner igen vid halv åtta och ge henne en till behandling.


Bästa pluggkompisen!

Har aldrig haft en bättre pluggkompis än Ella! Har ju muntligt matteprov imorgon så sitter i stallet och pluggar och Ella var också intresserad av formler och mönster.

Nu väntar vi på att vet ska komma för andra gången idag.. Hon fick sondbehandling vid tre och får en till för än så länge är hon fortfarande förstoppad..


Jag blir galen!

Jag blir snart galen på hästen! Inte har hon druckit något under natten eller under dagen. Lite lite men alldeles för lite... Kolik symptomer sen i söndags så om mindre än en timme kommer veterinären hit så får han kika på henne. Att det ska vara så svårt då!

Har nu varit i stallet sen nio och tog med mig matteböckerna hit så jag har kunnat plugga inför provet på torsdag. Hörde av mina klasskompisar att matten igår var inställd så gjorde ju inte så mycket att jag missade den då.. Har ändå fått gjort mer hemma fastän hästen inte når bra.

Hoppas nu veterinären kommer fort och att han får ordning på det snabbt!


Matteplugg..

Var i stallet en stund nu på förmiddagen och kollade Ella och allt var bra så vi gick en liten promenad så hon får röra på sig och sen fick hon äta små mål med hö. Efter det åkte jag hem och jobbade matte och nu har jag gjort kanske en tiondel av det jag behöver göra innan torsdag så har en hel del kvar att göra! Nu ska jag precis åka ner till stallet igen och kolla till min pirnsessa och se om hon fortfarande mår bra. Sen åker jag och mamma ner en sväng senare ikväll också. Känns bra när man kan ha så bra koll på henne så inget händer.. Det går så sjukt fort i hästvärlden när de väl blir dåliga så gäller att vara uppmärksam..
 
Man vill ju inte att hästen ska få tarmvred heller.. Då blir det lite kaos! Tur hon säger till när något är fel iallafall och nu kan jag inte vara arg på henne för att hon stegrade igår när vi red för hon hade ju faktiskt ont.. Vad hade inte vi gjort om vi hade ont i magen och någon skulle sitta på vår rygg och försöka få oss att gå framåt? Nej ibland har hästarna faktiskt rätt i det dem gör!
 
Nu åker jag ialalfall och tar hand om den lilla sjukligen och sen blir det mer matteplugg.

Kolik...

Det var ingen PMS på hästen igår utan början till kolik.. Så vid tio igår fick jag och mamma åka till stallet och försöka få igång magen på Ella. Hon var redan lite förstoppad men det släppte när hon fick lite när hon fick vatten och fick röra på sig.

Planerade för övernattning i stallet men vid tolv så var hon bra igen och veterinären tyckte inte jag behövde stanna. Så då åkte vi hem igen och åkte ner igen i morse vid halv sex. Nu var hon inte heller lika öm vilket var bra så jag ska åka ner nu och gå med henne så magen vaknar till liv och håller sig igång.

Hon har antagligen druckit för dåligt och blivit uttorkad. Har varit dåligt med vatten i hagen och sen har hon slutat dricka i vattenkoppen vilket är lite konstigt för det har hon alltid gjord..

Men nu hoppas jag att hon är bättre men det blir till att hålla koll på henne hela dagen idag också. Ge henne små tussar med hö och gå med henne rätt ofta.

 


PMS?

Haha ibland börjar jag fundera på om hästar kan ha PMS.. Ella var på riktigt dåligt humör idag! Mamma började rida och hon var lite tittig och hoppig så jag fick hoppa upp och då fick hon hel fnatt! Tittade och hoppade åt sidorna men det värsta var ju när hon stegrade! Haha har sett Ella stegra innan men aldrig när någon sitter på och jag har aldrig suttit på en häst som har stegrat så helt nytt för mig! Trodde jag skulle åka av men det gick bra. Hon reste sig inte så långt men ändå.. Vet inte riktigt vad det var för fel på henne idag men man börjar ju undra lite..
 
Vi tjejer får ju PMS och blir grinig och konstiga så varför inte hästar? Låter galet men varför inte.. Däremot var hon rätt spänd i magen så hoppas bara inte att hon har kolik för det orkar jag inte med alls.. Men får hoppas att hon bara var lite knepig idag.
 
Ni sitter jag och kollar på hockey med pappa och efter det blir det matteplugg.. Funderar på att baka lite chokladmuffins så man har lite motivation också. Om jag orkar vill säga! Är ganska så seg och trött men choklad skulle man aldrig säga nej till, oavsett vilken form choklad är i. 
 

Träning

Gick riktigt bra när vi var och hoppade idag och Ella var super duktig! Hon sprang typ på transporten vilket var riktigt skönt och sen var hon jätte lugn borta hos Sara så det var kul!
 
Hon var lite tittig i början men hon har ju aldrig varit där så inte så konstigt. Vart även lite hoppning på väldigt låga hinder men mycket bra miljöträning med lite speciella hinder.. Ska fjäska med mamma om vi kanske kan åka nästa helg också.. Hade varit kul iallafall!
 
 
 
 
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på någon film och ta det lugnt. Imorgon blir det massa plugg inför nationella nästa vecka.. Har typ ingen kraft kvar men man får försöka hitta lite energi! 
 

Vi är på väg!

Nu är vi på väg mot ridhuset! Ella typ sprang på transporten dådet var riktigt skönt! Hade en tant bakom oss som satt och tuta så man blev ju orolig att något var fel men hon skulle vara till bussen.. Haha men åk tidigare då!

Jaja har fått med mig kameran så mamma får fota och filma lite så får vi se vad vi får ihop.


Breakfast

Sitter och käkar frukost med mina föräldrar och tar det lugnt. Var uppe halv nio och släppte ut hästarna så tar det rätt lugnt på morgonen. Runt tolv åker vi iväg till Sara Samuelsson och ska rida i hennes ridhus. Ska bli skönt att kunna rida ordentligt med lite hoppning. Paddocken är rätt hård..

Ikväll ska jag åka hem till Emma och mysa. Blir väl att kolla film och bara ta det lugnt.


Spakväll

Vart en lycka spakväll med benvaxning och ansiktsmask. Stackars mina föräldrar som fick stå ut med våra skrik.. Tror jag var den som skrek mest men man skrek ju typ i förväg för det skulle göra ont..

Nu käkar min Ben and Jerry och myser i soffan. Imorgon ska jag och mamma släppa ut hästarna och sen ska vi åka till Sara Samuelsson och hoppa lite. Hoppas Ella är på topp då!


Study hard!

Nu kör vi på hårdpluggning innan myskvällen. Matte inför nationella! Josephine, Klara och Evelina pluggar riktigt bra och jag tar det lite slappt.. Men ska snart plugga.


Spanska

Sitter i skolan och har spanska lektion och typ dör.. Haha är jätte trött och jag och Petronella har allmänt kul som vanligt! Fran går igenom indefinidos och det suger..

Känner mig ganska trött idag och snart är det kemitest...


Nya kvällsnöjen

Hittat nya kvällsnöjen som bara innefattar den älskade kemiboken! Eller tja kvällsnöje kan man ju byta ut mot pinan och älskade kan man byta ut mot hatade.. Haha nej men jätte segt att läsa kemiboken hela tiden och det är så krångligt!
Idag på kemin lyckades ändå jag, Klara och Josephine lösa två uppgifter helt själva! Haha låter som om vi suger på kemi men vi hade ingen aning om hur vi skulle göra då läraren bara sa här är uppgiften, räkna ut det. Haha så lite smarta ändå!
 
Imorgon blir det skola från 8.25-14-30 och efter det ska Josephine, Klara och Evelina hem till mig så ska vi ha spakväll och faktiskt vara riktigt onyttiga och käka pizza och Ben and Jerry glass. Så man har något mer än kemitestet att se fram emot imorgon. Just nu finns det bara kemi i min hjärna vilket är lite segt.. Så fram till nio kör vi kemi och sen blir det lite 2012. Om jag orkar och inte har somnat i boken. Finns en risk!
 
 

Stalkad..

Haha skulle gå ut och gå och så går jag förbi ett hus och där står det en liten tjej. Typ åtta år kanske, max! Så gick jag förbi henne och hennes hus (tror jag) och så gick hon efter mig. Haha tänkte att hon skulle väl till någon kompis men när man sen började gå in på skogsvägen ner till havet började man undra men tänkte liksom inte mer på det. Så stannade jag och skulle knyta om mina skosnören och då stannade hon också! Haha snacka om att jag blev rädd! Haha men visst hon är åtta år men vad gör hon liksom? Jaja jag gick vidare iallafall och så fort jag stannade så stannade hon.. Kändes lite som om man var med i en skräckfilm där typ barnet är helt psycho.. Svängde iallafall in på min väg och hon hängde på hela vägen fram till mitt hus och när jag gick in gick hon därifrån. Haha hon kanske bara kände sig ensam? Vem vet.. Men sjukt creepy var det när man var ute och gick! 
 
 
Nu blir det lite plugg innan mamma kommer hem så vi ska käka. Försökte plugga lite i skolan men slutade med att Klara pluggade och jag åt kexchoklad och drack cola.
 
 

Something is technically wrong..

Ja något är verkligen tekniskt fel.. Hatar att kolla på hockey hemifrån när tv inte vill samarbeta.. Senast var det ljudet och bilden och nu är det bilden. Undrar liksom vad tv har emot mig när jag ska kolla hockey... 
 
 
 
Gav ju mig lite tid till att plugga lite matte och kemi inför proven. Men jag orkar inte riktigt plugga heller. Har liksom helt tappat alla energi och jag fattar inte varför! Kanske kan det vara vintern?
 
 
 

Matte, matte och mer matte..

Precis kommit hem från stallet och det gick riktigt bra idag! Mycket mjukare i paddocken så kunde till och med hoppa lite sockerbitar. Dock inte så högt men ändå! Så ahde vi ju sällskap av en hund som sprang runt ute på ängen när vi red också.. Vet inte var den kom ifrån men söt var den och tyävrr lite för nyfiken så kom ju in i paddocken och Ella blev rädd. Satt som tur var kvar men inte långt ifrån!
 
Nu blir det matte hela kvällen/natten lång.. Har nationella på torsdag nästa veckan och muntliga på onsdag. Så bara till att repetera massor nu. Tur mna har bästa pappan som fixar middag.
 
 
 

Ingen träning..

Ingen träning för mig på ett tag.. Har börjat få ont i benhinnorna när jag är på gymmet och går/springer på löpbandet så pappa funderade lite på om det kanske är benhinneinflamation vilket lät sådär kul.. Precis när man har kommit igång och allt igen! Tur mitt gymkort går ut om typ tre dagar och dessa dagar kommer jag ändå inte hinna gymma, för mycket plugg! Så nu blir det till att ta det lugnt några veckor och sen kör vi igen. Rida tänker jag iallafall göra och ska precis åka ner. 
 
Så ut i kylan och rida ochs en hem och plugga matte inför nationella nästa vecka. Mindre kul men skola är ju ändå skola..
 

Segt..

Vart ingen hoppning alls för mig idag.. Alldeles för hårt i paddocken och det hade man ju nästan kunnat räknat ut men det gjorde ju inte lilla jag.. Så kom till stallet och det var rätt hårt i paddocken så fick rida lite vanligt men Ella tycker inte riktigt om när det är hårt i paddocken.. Så hon blir helt stel istället och rör typ inte på benen alls.. Lite tråkigt faktiskt, så blev bara massa skrittarbete idag vilket även är bra men inte riktigt min planering! Monika som äger stallet saltade spåret och en volt så förhoppningsvis är det mjukare imorgon så man iallafall kan trava och galoppera lite. Första tävlingen är inbokad redan V:10 men vi får väl se om vi kommer iväg.. Är en lokal 80 cm så inte så högt men vi har trots allt inte hoppat något det senaste så får nog ställa in.. 
 
Nu ska jag sätta mig med lite plugg och det är skönt att man har en pigg och social katt som håller en sällskap. Hade bara varit bra om han skett i datorn och om han definitivt inte lade sig på den! Lite svårt att plugga. Undra om det hjälper som ursäkt för att inlämningen inte är klar?
 

Äss-pass

Bästa lektionen på dagen. Nja skulle säga att det är sämsta lektionen på hela veckan! Jag och Klara sitter mest och längtar till matten och önskar att hon slutar prata.. Deskriptiv, Interfererande, Kvantitativa och kvalitativa? Hmm.. Har ingen aning om vad vi pratar om men något är det.
 
Dags att förklara mattebegrepp istället och fördriva tiden lite. Men jag orkar verkligen inte, finns ingen energi kvar. Tar tag i det så får det bli som det blir..
 

Woho!

Äntligen försvann snön! Kan nog inte beskriva glädjen men skönt är det. Kommer väl komma igen bara för det.. Men jaja för stunden är det bra! Så ikväll blir det nog lite riktigt hoppning igen vilket vi inte har gjort på hur länge som helst! Hoppas att paddocken fungerar bara men jag tror det. Var ju inte särskilt halt ute nu liksom..

Har en rätt så lugn dag i skolan idag också. Slutar 14.35 så det är helt okej. Förra terminen slutade jag liksom 16.50 så bra mycket bättre.


Caroline Winberg

Nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen och ska kolla film och äta paj som jag och mamma bakade. Blev en hallon och blåbärspaj och filmen fick bli lejonkungen 1. Vet att det är en disneyfilm men varför inte liksom? Jag är ju största disneynörden så.. 
 
 
Förut idag var jag inne i Kungsmässan och träffade Emma som går i skola i Halmstad (Plönninge) så tog vi en fika och bara tjötade massor. Var så kul att träffa henne igen för det var verkligen längesedan nu, 8 veckor för att vara exakt! Så fick jag äntligen bytt mina bhåar som inte var bra. Träffade dessutrom på en gammal klasskompis från Plönninge vilekt var jätte chockande. Hon bor nämligen uppe i Bohuslän någonstans så kul att träffa på henne i Kungsbacka. 
 
Tänkte samtidigt tipsa om denna underbara hudvårdsserie som jag fick pröva för typ 3 år sedan. Var på Göteborg horse show så ville Stockholmsgruppen att jag skulle komma på provaudition för att kanske bli modell för dem så de tog lite kort där inne och mina uppgifter. Sen fick alla som de scoutade lite prover från deras nya hudvårdsserie. Tror jag fick krämer och tvåler för minst 600 kronor! Så prövade alltihop och shit vad bra de var! Har aldrig haft så bra ansiktstvål och body lotion! Så nu ska jag nog ta och köpa lite nytt.. Men köper nog inte allt utan bara ansiktstvålen.. Vi får se! Men söker ni nytt så prova dessa. Det är modellen Caroline Winbergs egna hudvårdserie!
 
http://www.stockholmsgruppencosmetics.com/
 

Skola igen

Dags för skola igen och jag undrar lite smått varför jag egentligen åker till skolan.. Har bara svenska idag från 11-12 så lite över kanske? Jaja nu är man på bussen iallafall och det ska bli kul att träffa alla igen så helt meningslöst är det ju inte!


Kind of lazy?

Lazy me.. Haha nej inte har jag varit lat! Har bara haft fullt upp så har inte hunnit blogga något alls idag.. Sov som en stock till 11 imorse när klockan ringde men gick man upp? Nej man låg kvar till halv tolv då man kom på att man skulle rida lektion vid 14 och innan det skulle man rida en annan häst, äta frukost, fixa hunden och åka till stallet.. Stressig morgon helt enkelt! Men iväg kom jag och red fina Fingan idag också. Idag var hon lite lättare och bjöd lite mer och bråkade lite mindre. Lektionen på Ella gick super idag också! Hon är lite seg nu när hon äter lite mindre kraft men hon kämpade på och jag kämpade på så jag var helt slut.. Men det gick super iallafall så imorgon får hon belöning och får vila lite. 
 
Efter lektionen skulle jag fixa till två hästar och sen ta in så det tog lite tid och när jag kom hem var jag så hungrig! Hade inte ätit på bra många timmar så tur man har en underbar pappa som fixar mat till en! Sen var jag så kall så ner i ett varmt bad och bara värma sig lite. 
 
Så där har ni min stressiga dag! Imorgon blir dagen bra mycket mindre stressig. Har bara en lektion imorgon så börjar 11.10 och slutar 12.10, och det är svenska så inte så jobbigt.. Efter det blir det Kungsmässan och byta dessa saker som jag skulle bytt i fredags, och även en fika med bästa Emma som är hemma från Halmstad! Stallet tar vi lite senare på em/kvällen och bara myser lite. Ska ju tydligen regna så känns sådär kul.. Efter stallet ska vi trycka in lite gym också! Inte tappa nu när man har ett bra flyt.
 
Feeling pretty happy right now!
 
Nu blir det Hungerspelen och sen natti natti.
 

50 Shades

Har varit en lång dag med mycket tid i stallet men nu ligger man i soffan och slappar. Mamma och pappa åkte till Kalmar idag så jag är själv hemma så kommer min syster hem lite senare. Så skönt att vara lite själv hemma också och kunna göra som man själv känner. Musiken på högsta, sjunga hur högt och hur falskt som helst och bara vara hur jobbig som helst! De andra hade kastat ut mig om jag gjort så när de var hemma..
 
Så nu har jag lagt mig i soffan men älskade hunden och läser trean i 50 nyanser av honom. Så bra böcker! Och nej det är inte för sexet som de är bra.. Det är allt i boken som är spännande och bra. Plus att det ska komma en film och den kan man ju inte missa! Jag och en kompis har redan bestämt att vi ska se den på bio när det är premiär, oavsett vad! Hoppas bara den kommer ut snart. Och jag hoppas verkligen det är Matt Bomer som spelar Mr.Grey för han har allt som Grey har i boken.
 
Nu drar jag mig in i min egna bubbla.

Hårdträning

Vart till att gå upp tidigt idag igen så stack man ner till stallet och släppte ut hästarna. Kände inte att jag hade någon direkt ork att rida idag så red bara lite utan sadel och slappade lite. Har sån träningsvärk sen jag red Flingan igår! Helt sjukt vad ont man kan få i rumpan av att rida... Sen så ska vi träna för Camilla imorgon och då kan det vara bra att ha en hyfsat pigg häst. 
 
Hade planer på att dra till gymmet en sväng också så det blir nog så. Annars kör vi lite träning hemma, något ska det allt bli! har äntligen kommit igång ordentligt med träningen och det är så skönt! Nu ska man bara hålla det.. 
 

Lycka!

Idag var det riktigt roligt att rida Flingan! Har inte ridit henne något direkt innan men idag red jag henne själv och ordentligt för fösta gången och det gick super bra! Över all förväntan faktiskt! Hon var lite stel och bråkade lite i början men sen släppte hon och blev hur fin som helst! Så på söndag ska jag rida henne igen och hoppas bara att hon är lika snäll och fin då.
 
Mobba nu inte mig för att jag ser lite lång ut på henne.. Det vet jag redan...
 
Nu ska jag mysa med katten och kolla på gladiatorerna. Ska försöka sova lite tidigt idag, tror jag.. Ska upp och släppa ut hästarna imorgon och sen ska jag rida Ella och efter det ska jag ha lektion för Siri. Så kan vara bra om man är lite pigg imorgon..
 
 

Flingan

Uppe tidigt idag för sotarn skulle komma så nu är jag helt död typ.. haha rätt åt mig när jag somnar så sent.. Men har man lov så har man! Sotarn kom iallafall vid åtta så då fick man vara uppe och släppa i han. Blev faktiskt chockad att han var så lik sotarn som man hade i fantasin! När jag tänker sotare så tänker jag direkt på en liten kille med svart hår och typ skägg och svarta kläder. Det var precis så han såg ut också! Haha creepy..
 
Nu har jag iallafall blivit lite piggare och ska dra ner till stallet och rida fina Flingan. Idag har jag inte min häst utan ska ta hand om en annan tjejs häst. Så äntligen får jag rida ponny igen! Ska bli kul att få lite variation också, och det är stor skillnad på Flingan och Ella. Både i storlek och i deras sätt..
 
Ska även se om jag hinner till både gymmet och Kungsmässan.. Skulle behöva byta lite saker som inte passade men vi får se om vi hinner (och om jag orkar..). Gymmet blir det iallafall lite senare. Hoppas bara att det är lika tomt där idag som det var igår.
 
 

Egen tid

 
Mysig egen tid idag och det var behövligt. Var först i stallet och släppte ut hästarna och sen var det gymmet med pappa. Så skönt när det bara är jag och pappa som är på gymmet så man verkligen är helt själv! Blir dock att jag och pappa blir lite oseriösa men ändå..
 
Sen vart det ner till stallet igen för att ta in hästarna och hem igen och lägga sig i ett bad. Så skönt när man är så kall efter att ha varit ute och så bara lägga sig i ett jätte varmt bad! Efter badet blev det middag och nu ligger jag i sängen och spelar X-box. Men idag har jag faktiskt byt ut Call of Duty mot need for speed. Har kollat lite för mycket på Fast and Furious tor jag...
 
Ändå en helt okej alla hjärtans dag tycker jag! Bara göra det som jag precis känner att jag vill göra.
 

 

Valentine's day

Idag är det ju alla hjärtans dag också men själv tycker jag alal hjärtans dag är lite överskattat.. Men det är kanske bara jag. Min alal hjärtans dag tillbringas iallafall på gymmet och sen får vi se. Var och släppte ut hästarna imorse och ska tillbaka och ta in dem vid fyra igen. Emellan där blir det gymmet och spela lite X-box. 
 
Glad alla hjärtans dag! 
 

kaos!

Haha idag var det verkligen kaos i ridningen! Har inte "lekt" såhär med Ella på hur länge som helst och jag var helt överlycklig! Tänkte hoppa lite men paddocken är inte helt bra så det gick inte så mycket men några skutt blev det. Så varför ska man bara träna seriöst när man faktiskt kan leka när man rider? Nej jag kände inte för att rida stenseriöst idag igen, det gjorde vi igår. Så idag red vi utan stigbyglar och hoppade utan tyglar. Tur lilla hästen var en ängel idag då så det gick att göra detta! 
 
Så nu ahr vi äntligen börjat hoppa lite försiktigt, fastän det bara är typ 50 cm men ändå! Så ska jag fjäska lite med mamma så kan vi nog snart börja träna lite hoppning för Sara Samuelsson. Ska börja hoppträna för henne nu så man får lite ordning på hästen och kan tävla lite seriöst.
 
 
 
Döm nu inte min ridning för jag är inte seriös någonstans i denna film..
 
Nu blir det sängen och kolla på Fast and furious innan man ska sova. Upp och ta ut hästarna imorgon bitti!
 

Nya färgen

Har försökt hitta före och efter bilder på nya färgen på mitt hår men har faktiskt inte hittat någon bra före bild.. Så hittade en från i sommras där man ser tydligt. 
 
Detta är från i sommras och då hade jag börjat färga det blont.
 
Och nu ser det ut såhär. Det är ändå en rätt så stor skillnad och mycket bättre!
 
Nu blir det typ frukost eller vad man ska kalla det och sen drar man ner till stallet och ska hoppa med Linnéa. Hoppas bara att det funkar för nu är jag så taggad på att komma igång och tävla igen! 
 

Hockey utan ljud?

Jo men vem älskar inte att kolla på sport utan ljud? Man fattar ju inget om man inte kan höra något.. Ljudet gör liksom hela matchen så jag hoppas verkligen att de får igång ljudet snart för detta är inte kul någonstans..Plus att bilden dampar lika mycket som ljudet, så man missar ju allt när man varken hör eller ser.. Kul att frölunda gjorde mål också men det varken såg eller hörde jag..
 
 
Har på mig min snygga tröja jag fick av min syster Lina och min kusin Alex i julklapp. Ska nog tävla lite i denna tröjan i sommar bara för att se vad folk säger om den. Tror inte jag blir så omtyckt på tävlingsplatsen men jaja.
 
 
Tycker ändå tröjan är riktigt snygg!
 

Mot gymmet

Dags att dra iväg till nästa träning, gymmet. Blev ett intensivt ridpass i en timme så nu kör vi ett ännu intensivare pass på gymmet också.
 
Har btw färgat håret blondare igen och nu börjar det verkligen lika något! Lite nyanser av rött i rötterna men vad gör det? Resten är riktigt bra och nästan så blont som jag vill ha det.
 
Tänkte tipsa om denna underbara låten som en kompis spela för mig. 
 

Iväg till stallet

Vart en lång sovmorgon idag till kvart över tolv men den var behövlig! Inte lika sliten idag som igår iallafall.. Nu ska jag göra mig färdig och sen dra till stallet och rida Ella. 
Längtar till sommaren nu!
 

Sliten tjej..

Känner mig halvt överkörd idag och jag vet inte riktigt varför.. Orkar knappt hålla ögonen öppna så nu blir det sängen och kolla på film, eller aa serie. har fastnat för How I met Your Mother så bara till att se klart alla säsonger nu. Har under förra året sett alla Lost och Games of Thrones så när jag väl fastnat så är det bara till att se klart allt.. och fort ska det gå!
 
Imorgon blir det en lång sovmorgon innan man drar till stallet och rider finaste. Efter det blir det gymmet! Känns så skönt att äntligen vara igång igen så nu är det bara till att hålla träningen också...
 

Om my way home

Nu är jag på väg hem igen. Har varit i stan med farmor och käkat middag och sen så kollade vi på Ego. Riktigt bra film med bra budskap!

Nu blir det hem och hoppas att ute syster min har snott X-boxen så jag kan spela Call of duty idag igen. Fastnade lite för det igår..


Order av Agnes

Har inte bloggta på ett väldigt långt tag för jag har verkligen inte orkat eller haft tid men nu har min kompis Agnes sagt till mig att börja bogga igen så nu kör vi igen! Fortsätter på min gamla blogg från plönninge för skapa en ny är bara för jobbigt..
 
Nu har jag gjort mig klar för att åka in till stan och träffa farmor så ska vi gå och käka lunch/middag och sen kolla på bio.
 
 

RSS 2.0